25.01.2019
ПРЕМИЕРНИЯТ ОТБОР НА KYMCO ЗА MOTO EXPO 2019
Снимки:

Xciting S 400i, MXU 450i 2WD, MXU 450i 4WD, MXU 700i EPS.

Три нови модела ATV-а и един скутер от различно поколение.

Това е премиерният отбор на KYMCO за MOTO EXPO 2019, заедно с още няколко от най-впечатляващите модели на марката.

Xciting S 400i е символ на технологична революция в своята категория. Новата интегрирана система за навигация Noodoe е ориентирана изцяло в полза на водача и неговите потребности. Модерното и функционално смарт табло позволява постоянна връзка с Интернет, по всяко време за по-пълноценно преживяване.

 

 

    

 

Кристално матово сиво и наситено морско синьо, това са цветните нюанси, с които звездата на Xciting S 400i ще изгрее в ярка и неотразима светлина на сцената на MOTO EXPO 2019, за да очарова многобройните почитатели на марката.

Свободата на движение в различни й форми става още по-голяма през този мото сезон, защото KYMCO преодолява с лекота ограниченията на градската среда, за да стъпи здраво на четири колела там, където дивото зове. В необятната природа, където възможностите на KYMCO са наистина неограничени.

Познавачите на екстремните преживявания ще открият във всяко едно от трите ATV-а перфектна комбинация от неподражаем извънградски дизайн, повече мощност за силни усещания и възможност за избор на задвижване: 2х4 или 4х4.

 

    


     

KYMCO е повече от половин век в сърцата на милиони последователи по цял свят. Присъствие на няколко континента, зад което стоят иновации и постоянно висок стандарт на качество на един от най-големите производители в света на скутери, мотоциклети и ATV-а.

Когато си на 55, но се чувстваш по-млад от годините, на които си. Тогава осъзнаваш какво значение имат традициите, които разказват историята на марката.

Премиерните модели на KYMCO пристигат със сертификат Euro 4 и две години пълна гаранция.

KYMCO поддържа оторизиран сервиз за пълно гаранционно и извънгаранционно обслужване в България, с оригинални резервни части от производителя.

В началото на 2019 година марката планира да разшири присъствието на дилърската си мрежа в цялата страна с нови партньори.

KYMCO присъства пет години в България и участва във всички мотоциклетни изложения в страната.

Бъди умен, избери скутер. SCOOTER IS SMARTER.

Ела на MOTO EXPO 2019, 10-14 април, зала "Асикс Арена София".

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade