28.06.2018
ТЕСТ ДРАЙВ СЪС СКУТЕРИТЕ KYMCO ОБИКОЛИ ПЛОВДИВ ЗА ПЪРВИ ПЪТ
Снимки:

Забележителна група от скутери в различни категории – от 50 до 550, кубика обиколи за първи път пловдивските улици в края на юни.

В първата по-голяма обиколка на KYMCO извън столицата участваха премиерните модели на марката за 2018 година до 50 кубика – Agility 16+ и Like 50, няколко скутера в категория над 125 сс - PEOPLE GТ 125i, K-XCT 300i, както и AK 550 - МАКСИ скутер, който попада в категорията SUPER TOURING.

Преди началото на тестовото каране участниците във всяка група получиха специални инструкции от водача, като по време на събитието нямаше нито един инцидент на пътя.

Груповото каране стартира от паркинга на магазин МЕТРО в ж.к.Тракия, като участниците се движеха със светлоотразителни жилетки, при спазването на всички правила за движение в градска среда. 

По-голяма част от участниците избраха да тестват по-мощните скутери на марката, сред които АК 550, но не липсваха и такива, които предпочитат модели до 50 кубика като Agility 16+, Like 50 и New Sento 50i.

Удобството от това да притежаваш скутер, безспорните технически характеристики на KYMCO и положителният имидж, с който марката е популярна по цял свят, накараха някои от участниците да се върнат за още няколко обиколки след първото каране.

Силният вятър и прогнозата за дъжд не успяха да изплашат почитателите на KYMCO в гр.Пловдив, дошли да пробват на всяка цена МАКСИ скутера АК 550, за който напоследък всички, които разбират от мотоциклети, говорят.

Свободата на движение, ниският разход на гориво и това, че винаги има място за паркиране в града, провокира интереса на случайни минувачи около мястото на събитието и някои от тях тестваха за първи път скутер до 50 кубика на паркинга на МЕТРО.

KYMCO поставя отговорното поведение на първо място и в подкрепа на кампанията за повече внимание на пътя подари на участниците в тест драйва указател BE SMARTER с всичко най-необходимо за безопасността на един водач.

Тестовото каране под тепетата премина под мотото на трите ключови послания на марката:

ОТГОВОРНОСТ. БЕЗОПАСНОСТ. СИГУРНОСТ.

Официален дилър на KYMCO за гр.Пловдив и региона, е фирма „Г и Г МОТО“ ООД, която разполага с оторизиран сервиз за гаранционно и извънгаранционно обслужване.

Медиен партньор: сп. „Мотоклуб”

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade