25.05.2018
ТЕСТ ДРАЙВ KYMCO ОБИКОЛИ СТОЛИЦАТА ЗА ЧЕТВЪРТА ПОРЕДНА ГОДИНА ПОД МОТОТО “BE SMARTER”
Снимки:

KYMCO направи почетна четвърта обиколка на София със забележително многообразие от скутери в различни категории – от 50 до 550 кубика.

Над 50 участници за два дни, истинско съравнование за някои от моделите, сред които AK 550, уикенд, изпълнен с много емоции и адреналин.

С това ще запомним тест драйв KYMCO на 19 и 20 май.

Участниците тестваха техническите характеристики на скутерите в реална градска среда в контролирана група с водач, при променящо се време и различна настилка.

Едно от предимствата, които отчитат повечето от тях, е възможността по време на обиколката да направят смяна на моделите, като по този начин пробват няколко различни скутера, сред които премиерните модели за 2018 – Agility 16+ 50 4T и Like 50 4T.

Без колебание KYMCO - AK 550, скутер, който попада в категорията SUPER TOURING, заслужи овациите на участниците, които го тестваха.

Отзивите за AK 550 са повече от положителни, а хората, които искат да притежават скутер с характеристиките и динамиката на спортен мотоциклет като AK 550 след тест драйва, са повече от наличните модели.

    

KYMCO подари каска на всеки участник в тест драйва, който закупи скутер, като така показа отново, че поставя отговорното поведение на пътя на първо място.

Три ключови послания, под чието мото премина TEST DRIVE KYMCO 2018:

ОТГОВОРНОСТ. БЕЗОПАСНОСТ. СИГУРНОСТ.

В продължение на кампанията SCOOTER IS SMARTER, която призова за повече внимание на пътя, участниците в тест драйва получиха указател BE SMARTER с всичко най-необходимо за един водач, което да осигури неговата безопасност.

Един от участниците в тест драйва спечели 6-месечен абонамент за сп. „Мотоклуб”, а всички останали изненадахме с подаръци от KYMCO и списания от партньора на събитието.

Бъди умен, избери скутер с 15 % отстъпка за избрани налични модели.

Очаквай продължение!

            

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade