08.05.2018
ЕЛА НА TEST DRIVE KYMCO
Снимки:

Ела и тествай своето KYMCO на 19 и 20 май от 10 до 16 часа в гр.София.

Запиши се тук: www.kymco.bg

В тестовото каране ще участват най-предпочитаните 50-кубикови модели на марката, както и няколко скутера в категория над 125 сс.

Ако си пътешественик по душа, можеш да преоткриеш свободата на движение с МАКСИ скутера на KYMCO - AK 550, който попада в категорията SUPER TOURING - скутер с характеристиките и динамиката на спортен мотоциклет.

Всеки участник в тест драйва е необходимо да притежава валидно свидетелство за правоуправление със съответната категория и лична карта.

Участниците в тест драйва ще тръгнат от шоурума на марката в гр.София и ще се движат в контролирана група с водач при спазването на всички правила за движение.

Една обиколка в градска среда ще продължи между 40 и 60 минути, в зависимост от темпото на групата.

Участниците, които не разполагат със собствена каска, могат да разчитат на тестова от организаторите на събитието.

KYMCO поставя отговорното поведение на пътя на първо място и ще подари каска на всички участници в тест драйва, които закупят скутер от избрани налични модели до 31 май, като ще им предостави възможност да се включат в програма „Лоялност” и да пазаруват мотоекипировка с различни нива на отстъпки. Три ключови послания, под чието мото ще премине TEST DRIVE KYMCO 2018:

ОТГОВОРНОСТ. БЕЗОПАСНОСТ. СИГУРНОСТ.

В подкрепа на кампанията за повече внимание на пътя участниците в тест драйва ще получат указател с всичко най-необходимо за един водач от гледна точка на неговата безопасност.

Един от участниците може да спечели абонамент за сп. „Мотоклуб”, а всички, регистрирани в тест драйва, ще получат като подарък списания от медийния партньор на събитието.

Бъди умен, избери скутер с 15 % отстъпка за избрани налични модели.

SCOOTER IS SMARTER.

 
COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade