05.04.2018
ОТКРИЙ МОТО СЕЗОНА С ПРЕМИЕРИТЕ НА KYMCO
Снимки:

Премиерните скутери на KYMCO за 2018 година пристигнаха още преди началото на мото сезона.

Този път е истински триумф от мощност и кубатура, изпълнени в напълно съвършена форма от дизайн и технически характеристики. Четири от новите модели попадат в категорията над 300 кубика - Downtown 350i, Xciting 400i,People GTI 300 и X-town 300i.

Един от най-харесваните модели през последната година – Like 125i, е почти три пъти по-мощен от творението преди него. В единствос X-town 125i двата нови скутера допълват категорията от представители на 125-кубиковите модели.

Очаквани и желани от почитателите на марката, новите скутери KYMCO провокираха интерес  още в първите дни, в които бяха показани в шоурума.

В началото на май ще пристигнат още няколко премиери на марката - Like 50 4Т и Agility16+ 50 4Т, идеални за преодоляването на трафика в градски условия при нисък разход на гориво, с възможност за лесно паркиране и пълна свобода на движение.

  

Никак не е случайно, че новата рекламна кампания на KYMCO разказва точно за това.

Премиерните  модели на KYMCO дават нещо повече от свобода на движение в различни форми – в лабиринта на градската мрежа, където хората ежедневно търсят варианти да променят начина си на живот към по-добро. Точно в това е свободата на пътя – различна и без ограничения форма на придвижване от вкъщи до работното място и обратно, където те очаква твоето семейство.

KYMCO разширява присъствието си в цялата страна, като от скоро марката е представена с дилърство в гр. Пловдив, а от няколко години е позиционирана в градовете Плевен и Варна.

„KYMCO е навсякъде - от София до Тайпе, и винаги има място за паркиране”, както обичаме да казваме ние.

8 премиери за 2018 година, безспорно качество, зад което стои един от най-големите производители в света на скутери (KYMCO Ltd - Kwang Yang Motor Co), 2 години пълна гаранция на всички модели, оторизиран сервиз за пълно обслужване – гаранционен и извънгаранционен. Това е повече от достатъчно, за да кажеш твърдо „ДА” на твоето KYMCO.

Липсва ли ти нещо? KYMCO не се спира пред нищо ново, за да дойде при теб. В края на март марката „хвана зелената вълна” и представи за първи път в Токио (Япония) концепцията за първи електрически скутер –Ionex.

          

 

Това е само началото на новата технологична революция за един по-чист и осъзнат свят, в който и ти със сигурност искаш да живееш и да работиш.

Бъди умен, избери скутер. SCOOTER IS SMARTER.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade