30.03.2018
SCOOTER IS SMARTER
Снимки:

Бъди умен, избери скутер!

KYMCO е навсякъде. Повече от 50 години обикаля по цял свят, за да открие хора като теб, които предпочитат да пътешестват без ограничения.

KYMCO ще те отведе точно там, където искаш да стигнеш, защото притежава уменията на опитен водач. Лидер по качество, KYMCO Ltd (Kwang Yang Motor Co) е петият в света и първи в Тайван голям производител на скутери и мотоциклети, които присъстват в над 100 страни.

KYMCO изминава милиони километри всяка година, за да стигне до теб в най-добрата си форма с премиерите за 2018 година, 2 години пълна гаранция, оторизиран сервиз за пълно обслужване – гаранционен и извънгаранционен, дилърска мрежа в градовете София, Пловдив, Варна и Плевен, както и възможност за тест драйв за всички моделиот 50 до 550 кубика.

Толкова много причини да кажеш „ДА” на KYMCO. Три от тях:

СВОБОДА НА ДВИЖЕНИЕ

Различна и без ограничения. Такава, която ПРОМЕНЯ правилата, но без да ги нарушава. Свобода, която придава индивидуалност на всичко, свързано с теб.

    

 

ВИНАГИ ИМА МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ

Истината е такава, каквото е. Малките неща, които твърде често преобръщат представите и те карат да се ПРОМЕНЯШ – по-бавно или по-бързо, но винаги с твоето темпо.

        

 

НИСЪК РАЗХОД

По-малко почти винаги означава повече. Повече време за теб и всичко, което обичаш. Твоето отношение към света и ПРОМЯНАТА, на която си готов, за да го направиш по-добро място за всички.

            

Представяш ли си какво означава всичко това?

Тръгваме ли? Икономично. Комфортно. Бързо.

Избери си маршрут и модел, който ти отива най-много от всички – от 50 до 550 кубика.

Харесвана от мъжете, обожавана от жените. Това е тайванската марка KYMCO, компания от световна величина с милиони последователи по цялата планета.

„Живейте активно, пътувайте и приключенствайте.”, казва Александра Жекова, най-успешната българска сноубордистка, която още през 2014 избра PEOPLE GТ 125i, за да се наслаждава на познати и нови посоки в градска и извънградска среда.

Ела и разпознай твоето KYMCO! SCOOTER IS SMARTER.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade