04.10.2017
KYMCO AK 550 НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2017
Снимки:

Най-очакваната премиера на KYMCO за 2017 година AK 550, SUPER TOURING скутер ще бъде представен за първи път в България на АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2017.

AK 550 е ново поколение макси скутер, който завладя сърцата на феновете по цял свят още по време на световната му премиера на международното мотоциклетно изложение  EICMA 2016.

AK 550 е нещо повече от всичко, което сте виждали до момента. И това е истина, която е почти невъзможно да бъде оспорена. Всички факти „говорят” в полза на макси скутера на KYMCO, с който тръпката от пътешествията е още по-силна.

Опитахме да го сравним с друг модел, карахме го до пълно изтощение по всякакви пътища, търсехме прилики, но открихме единствено разлики. ДА, това е той, чакахме го дълго време, но всяка минута си заслужаваше. Прощавайте, за да бъдем наистина точни – всяка секунда. „Търпението е най-голямата сила.”, казват източните философии, а ние сме напълно съгласни с това твърдение, защото AK 550 потвърждава всички очаквания на неговите създатели отвъд Океана.

Хармонията при AK 550 е във всеки детайл – от съвършенството в техническите характеристики до класата в дизайна и цялостното присъствие на модела.

Хората, които бързаха да видят AK 550 преди официалната му премиера на АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2017, посетиха шоурума веднага след пристигането на модела, като в началото не вярваха, че пред тях стои скутер, който прилича на мотоциклет.

Повече от впечатляващо е как AK 550 постига неподправено единство между комфорта и удобството на скутера с характеристиките и динамиката на спортен мотоциклет.

Има толкова много причини да кажете голямо „ДА” на AK 550. Направете го по време на АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2017.

Някои неща могат да бъдат разбрани единствено ако бъдат видяни.

Очакваме Ви в зала 2, щанд 2.1а, за да видите скутера, за който всички говорят, както и още два модела на KYMCO– People GT 125i  и New Sento 50i.

Заповядайте!

        

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade