10.07.2017
KYMCO AK 550, НОВО ПОКОЛЕНИЕ МАКСИ СКУТЕР SUPER TOURING, ПРИСТИГА В БЪЛГАРИЯ
Снимки:

Най-очакваната премиера на KYMCO за 2017 година  - AK 550, пристига до няколко дни в България!

Истинско съвършенство от иновативна технология и първокласен спортен дизайн в сегмента „Super Touring“, AK 550 е най-ново поколение скутер, достоен за всеки километър, навсякъде по света. Стил на живот и динамика, лукс и практичност, пълен комфорт, каквото и да кажем, то ще е повече от вярно за AK 550.  Усещането  да притежаваш  скутер с характеристиките и динамиката на спортен мотоциклет е наистина несравнимо! Не е случайно, че тайванската компания KYMCO се опитва всеки път да превъзхожда всичко, създадено до момента. И така повече от 50 години, през които откривателския нюх на марката придава характерен облик на всеки нов модел.

Мощно ускорение и забележителна максимална скорост, ето какво може да очаквате от двуцилиндровия двигателна AK 550, който е с работен обем 550 кубика. Загубата от триенето между механичните части е сведена до минимум, а подаването на мощност от двигателя към колелата е увеличена максимално, като това е адаптирано както за шеметно приключение, така и за приятно пътуване. Двете бутала, които се движат в противоположна посока в цилиндрите, намаляват ефективно вибрациите на двигателя и загубата при изпомпване. Тръпката от пътуването се увеличава още повече от отличителния и опияняващ звук на двигателя, пълен с енергия и страст.

AK 550 е с най-нисък център на тежестта в своя клас, което осигурява най-стабилната основа за постигане на максимални възможности за управление на скутера. Компонентите на каросерията са конструирани така,че да бъде постигнат перфектен баланс на теглото между предната и задна част на скутера.

Всеки компонент на  AK 550 е конструиран с идеята да бъде постигната максимална здравина и минимално тегло. И това е самата истина, която може да бъде потвърдена не само от олекотените радиални гуми, но и от летите под ниско налягане кухи алуминиеви джанти.

AK 550 се характеризира с предно окачване тип обърната вилка, с двойни дискови спирачки. Това го поддържа пъргав и стабилен в завоите, като му осигурява зашеметяваща спирачна сила при необходимост. Технологията на AK 550 с тристепенен редуктор отделя теглото на двигателя от трансмисията, което на практика спомага за постоянно максимално сцепление на гумите с пътя.

AK 550 е оборудван с антиблокираща система Bosch, която работи с предната и задна спирачна система за постигане на най-къс спирачен път и максимална стабилност. Тя реагира изключително бързо при аварийно спиране и към момента е най-леката антиблокираща спирачна система на пазара. Ниската височина на седалката дава на водача повече увереност при маневриране и подобрява цялостното усещане. AK 550 осигурява пълен комфорт за водачи с всякакъв ръст.

AK 550 изпъква пред всички останали модели с великолепна аеродинамична каросерия с „full LED” светлини, красиво изваяни емблеми и многотекстурни тапицерии на седалка. Така се случва, когато всеки детайл си е на мястото. При AK 550 двигателят работи в два режима  - „Full Power“(Пълна мощност) и „Rain“ (Дъжд), които осигуряват на водача максимално удоволствие от всяко пътуване, независимо от метеорологичните условия.

В практичното пространство за съхранение под седалката на AK 550 има мястоза две каски – затворена и отворена. По този начин се постига добър баланс между необходимостта от повече пространство за дълги пътувания и компактния дизайн на каросерията, предназначен за високоскоростно шофиране.  Помислено е и за по-дребните вещи, които може да се съхраняват в двете жабки отпред.

KYMCO AK 550 притежава смарт табло, което мотоциклетистът може да управлява през своя телефон. Noodoe показва най-близките бензиностанции и прогнозатаза времето, има вградена система за навигация и сигнализира, когато горивото е на привършване. И не само това. Noodoe информира водача за пропуснати повиквания, важни новини и нови събщения от социалните мрежи. Noodoe стига още по-далеч, като автоматично запаметява локацията на паркиране.

KYMCO е марка от световна величина с милиони последователи по цял свят.  Хора, които с времето променят своите предпочитания и разчитат на KYMCO в избора на скутери от  50 и над 50 кубика.

Вижте техническите характеристики тук:

http://www.kymco.bg/bg/Produkt/28/AK

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade