17.01.2017
Noodoe - революция в мото технологиите
Снимки:

 

На 5 януари 2017 г., на международното изложение за потребителска електроника в Лас Вегас KYMCO представи Noodoe - ориентиран изцяло към шофьорите и техните нужди, с революционно като технология смарт табло, позволяващо им да са свързани с Интернет по всяко време.

Голяма част от нуждите на мотоциклетистите остават неудовлетворени. По-конкретно казано, те например искат да знаят дали в близките часове се предвижда да вали. Докато шофират, те искат да знаят какво има около тях, особено ако горивото им е на свършване. Когато отиват някъде за първи път, искат да им се покаже вярната посока. Когато са спрели на светофар, искат да получават важна информация, без да се налага да вадят телефона си. На препълнен паркинг искат да намерят по-лесно скутера си. Най-вече мотористите искат да направят скутера си личен - освен транспортните функции, скутерът е форма на самоизразяване. Тези са само някои от неудовлетворените желания на клиентите, които вдъхновиха създаването на Noodoe.

Noodoe е умен. Докато мотоциклетистът се приближава към скутера, телефонът му автоматично се свързва с него. Когато запали, скутерът го поздравява с любимата му снимка. Noodoe напомня за прогноза за времето, има вградена система за ориентация, когато горивото е на привършване, показва най-близките бензиностанции. Когато е спрял на светофар, Noodoe показва пропуснати повиквания, важни новини, нови събщения, социални мрежи. Когато паркира, Noodoe автоматично запаметява локацията.

Всички тези- и още- функции мотоциклетистът може да персонализира по отношение на дизайн и изглед, за да се доближи максимално до предпочитанията му и да задоволи всички негови изисквания.

Noodoe пристига през първата половина на 2017 г. т ой ще бъде инсталиран като стандартна конфигурация на KYMCO AK 550 и като допълнителна функция на KYMCO Like 150i. В бъдеще ще бъде интегриран в други нови модели.  

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade