01.06.2016
ТЕСТ ДРАЙВ НА СКУТЕРИТЕ KYMCO НАПРАВИ ТУРИСТИЧЕСКА ОБИКОЛКА НА СТОЛИЦАТА
Снимки:

KYMCO обиколи София с най-предпочитаните скутери на марката - Like 50, SUPER 8 50, New Sento 50i, DJ 50S, Agility 16+ 200i и PEOPLE GТ 125i, четири от тях в категория до 50 кубика и два модела над 50 сс.

Тест драйв за някои от участниците, туристически уикенд  за други. Както и да го наречем, по-важното е, че отново се случи. Вдигнахме нивото на адреналина и осигурихме както обикновено 100 % изживяване на две гуми.

Шест скутера по 320 навъртяни километра за два дни, или общо над 1 900 км., си е постижение, достойно за един тест драйв със скутери. Повече от петнадесет часа каране и над петдесет участници. Каквото и да напишем няма да е достатъчно, за да пресъздаде емоцията от последния уикенд на месец май.

Забележителната обиколка на всеки тур продължи между 40 и 60 минути в реална градска среда, при различна настилка, която позволи на участниците да тестват техническите характеристики на скутерите.

Нямаше място за колебание кой участник какъв скутер предпочита, защото осигурихме възможност за смяна на моделите по време на обиколката.

Безопасността е от най-голямо значение при подобни събития и затова се бяхме погрижили всеки от участниците да бъде екипиран на място със светлоотразителна жилетка и предпазна тестова каска ARAI.

Тест драйв KYMCO е част от социалната отговорност на компанията и се провежда за втора поредна година. Жертвите на пътя могат да бъдат значително намалени, благодарение на инициативи като тази, които призовават водачите към повече толерантност, внимание, отговорно поведение на пътя и намаляване на опасните ситуации. Участниците в тест драйва се движат в контролирана група с водач, при спазването на всички правила за движение.

По време на тест драйва, награди дебнеха участниците от всеки ъгъл и наистина си заслужаваха вниманието - как да пропуснете пончото на KYMCO като знаете, че времето е променлива величина през този сезон.

Преди две години най-успешната българска сноубордистка – Александра Жекова, се довери на PEOPLE GТ 125i, един от най-предпочитаните модели на KYMCO, който участва в тестовото каране на 28 и 29 май.

Списание „Мотоклуб” отрази събитието като медиен партньор и предостави абонамент за един от участниците, който спечели привилегията да чете напълно безплатно през следващите шест месеца. Честито на Евгений Димитров от София!

Карахме и забавлявахме се заедно. Очаквайте следващата спирка от маршрута на KYMCO. Знаем, че нямате търпение.

С няколко думи, и този път ни се получи на KYMCO.

 

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade