28.04.2016
ТУРИСТИЧЕСКИ УИКЕНД СЪС СКУТЕРИТЕ KYMCO ПРЕЗ МАЙ
Снимки:

KYMCO организира двудневен тест драйв на 28 и 29 май от 10 часа по интересен маршрут, който ще премине през различни места на столицата. Забележителната обиколка, която ще продължи между 40 и 60 минути, ще позволи на участниците да тестват техническите характеристики на скутерите в реална градска среда, при различна настилка.

В тестовото каране ще участват четири от най-предпочитаните 50 кубикови модели на марката - Like 50, SUPER 8 50, New Sento 50i, DJ 50Sи два скутера в категория над 50 сс - Agility 16+ 200i и PEOPLE GТ 125i.

Участниците в тест драйва ще се движат в контролирана група от шест скутера, при спазването на всички правила за движение.

Водачите ще могат да разменят помежду си различните модели, за да пробват кой е най-подходящ за тях.

Безопасността е от най-голямо значение при подобни събития и затова е предвидена предпазна каска за всеки от участниците, който не разполага с такава.

Регистрацията е отворена и всички, които желаят да се включат могат да попълнят  формата за записване за участие в тест драйва на www.kymco.bg/bg/Test-drive.

Всеки участник в тест драйва, е необходимо да притежава валидно свидетелство за правоуправление със съответната категория и лична карта.

 

Организаторите ще разиграят томбола с различни предметни награди от KYMCO и партньорите на марката между всички участници.

„Допълнително ще обявим изходната точка на маршрута за тест драйва. Търсим атрактивна локация, която ще е лесно достъпна за участниците, които ще се включат в груповото каране. Искаме да привлечем повече хора, и то не само от София, които да открият нов начин за по-икономично, по-лесно и по-бързо придвижване, както направи Александра Жекова преди две години.”, коментираха от фирма „Сенакс”, официален вносител на KYMCO за България.

 

Най-успешната българска сноубордистка, се довери на PEOPLE GТ 125i, един от най-предпочитаните модели на KYMCO, който ще участва в тестовото каране на 28 и 29 май.

Положителни впечатления, свързани с характеристиките на скутерите, споделят и участниците в тест драйва през 2015 година:

„Перфектно съчетание намощност, компактности визия.”

„Динамика, комфорт и сугурност по време на цялото каране.”

„Удоволствие при движението, както в градска, така и в извънградска среда”. 

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade