22.03.2016
KYMCO ПРЕДСТАВЯ ОСЕМ ОТ ТОП МОДЕЛИТЕ НА SOFIA MOTORING EXPO
Снимки:

KYMCO ще представи осем от топ моделите на марката по време на мотоциклетното изложение „Sofia MotoRing Expo, което ще се проведе от 25 март до 03 април в „София Ринг Мол”. 

Скутерите са с различна кубатура и дават възможност за избор на клиентите между две категории – до 50 сс и от 50 до 700 сс, класически и ретро модели.

Първата категория до 50 сс, е представена от моделите Like 50 4T, SUPER 8 50 2T, New Sento 50i,DJ 50 S. Втората категория - от 50 до 700 сс предлага пет модела - People GT 125i, Agility 16+ 200i,K–XCT 300iиXciting 400i.

Александра Жекова, най-успешната българска сноубордистка, която е посланик на KYMCO в България  може да бъде забелязана по пътищата в страната със скутер PEOPLE GТ 125i.

„Човек, който пести и цени своето време, управлява живота си.”, сподели Александра.

Икономичност, маневреност, бързина, безпроблемно паркиране, безопасност, и редица други възможности превръщат скутерите в предпочитан начин за придвижване в градска и извънградска среда.

Скутерите KYMCO притежават отлични технически характеристики и впечатляващ дизайн, които отговарят на високите изисквания на клиентите с различни предпочитания. Иновативните превозни средства, са създадени с мисъл за човека и околната среда.

KYMCO е марка от световна величина, която реализира успешни продажби на скутери, мотоциклети, електрически велосипеди и АТВ-та в 100 страни на всички континенти. През последните пет десетилетия, повече от 10 милиона клиенти по цял свят са предпочели KYMCO.

Официален представител за България на KYMCO, е фирма „Сенакс” ООД. Компанията вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели.

„Приехме поканата на организаторите да участваме в „Sofia MotoRing Expo”, защото искаме да покажем на повече хора, че скутерите са напълно достъпни и притежават редица предимства. Неслучайно в европейските страни повечето активни хора предпочитат да се придвижват със скутер до работното си място. ”, споделиха от фирмата-вносител.

Гаранционното и извънгаранционно обслужванена марката е обезпечено в SenaxAuto & Moto Service.

Компанията предлага всичко необходимо, което гарантира безопасността на водачите на скутери и мотоциклети – от задължителната каска, до различните модели ръкавици, облекла, термо бельо,обувки, ботуши, аксесоари и моторни масла. Продуктите са представени за продажба в онлайн магазина: www.motopoint.bg

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade