19.02.2016
KYMCO ОТКРИ ОФИЦИАЛНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО В ЯПОНИЯ
Снимки:

KYMCO откри официално представителство на тайванската компания в Япония. Чун-Пинг Ко, президент на KYMCO изрази своята удовлетвореност от партньорството между двете страни, като подчерта, че марката присъства в продължение на 15 години на този пазар.

Дъщерното дружество ще осигури по-високо ниво на обслужване и надеждна подкрепа за японските клиенти на KYMCO.

Марката е лидер в Тайван с пазарен дял от 42,5 % и повече от 290 000 продажби за 2014 г. KYMCO не отстъпва лидерската позиция през последните 15 години и се стреми да заеме своето достойно място и на външните пазари с над 240 000 продадени продукта през 2015 г. 

КYMCO продава в повече от 97 страни в целия свят. Марката присъства в Колумбия, Аржентина и други Северни и Южноамерикански страни. Европейският пазар е представен от Италия, Франция, Испания, България, както и други страни от ЕС. КYMCO е на първо място по продажби на скутери в Испания и на трета позиция в Италия.

„КYMCO произвежда продукти и резервни части за други международни марки като Arctic Cat, BMW and KAWASAKI, като партньорството доказва безспорно високото качество и стандартите, при които работим. Благодарим на всички клиенти и партньори за доверието. Продължавайте да подкрепяте КYMCO навсякъде по света.”, сподели Чун-Пинг Ко по време на официалната церемония в Япония.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade