07.07.2015
ПОБЕДИТЕЛКАТА В ИГРАТА НА KYMCO И PRESTIGIO ЗА КЪСМЕТА, НАГРАДИТЕ И ЧЕСТНАТА ИГРА
Снимки:

Милена Ангелова, победителката в онлайн играта на „Kymco” и „Prestigio”, ни разказа своята вълнуваща история за късмета и положителните емоции от игрите, в които участва с хъс и ентусиазъм. Преди повече от месец, Милена спечели голямата награда в партньорската игра на „Kymco” и „Prestigio”  – градски скутер DJ 50 S. И тогава, тя обеща да ни сподели повече за игрите на късмета и първите си преживявания със скутера. 

 

Здравей, Милена, какво е първото нещо, което си помисли, когато колегите от екипа ти звъннаха, за да те информират, че печелиш голямата награда?

Първото нещо, което си казах по-скоро е вид емоциално възклицание, отколкото  мисъл:  ,,О,боже, вярно ли е?”. Направих няколко учудени гримаси и искрено се развълнувах по време на разговора. Два  дни по-късно все още не осъзнавах, че това е истина. Не вярвах до момента, в който получих скутера и документите за него.

Караш ли го вече?

Да, с моя съпруг, който го кара повече от мен. Аз съм малко по-неуверена и ми трябва повече смелост, но с времето ще свикна.

Кое е първото място, до което искаш да отидеш с твоето Kymco?

Живея във Враца, но ми се иска да отида със скутера до моя роден град – Кюстендил, но знам, че този модел е до 50 кубика и може да се управлява единствено в градска среда. Не е изключено да го транспортираме до Кюстендил на четири колела и след това да обиколя града на две.

Как ще се промени твоят живот след като вече имаш на разположение скутер Kymco?

Ще се придвижвам по-икономично в градска среда.

Какви са твоите съвети от личен опит за избягване на проблемните ситуации на пътя и преодоляване на трафика в градска среда?

Шофирайте разумно,с позволената скорост, спазвайте дистанция и спирайте на пешеходните пътеки.

Какво би казала на хората, които си позволяват да карат с превишена скорост и да заобикалят правилата за движение?

Призовавам водачите на всички МПС да спазват пътните знаци и маркировките. Всички сме равни на пътя и никой не трябва да забравя това. Ако мислим повече за останалите участници в движението, може би ще има по-малко инциденти с фатален край.

Какъв стил на обличане предпочиташ и ще промениш ли нещо в него, когато караш скутера? Повечето дами се чувстват еднакво добре, както в рокля с елегантни обувки, така и когато носят дънки с кецове.

Моят стил на обличане е спортно-елегантен. Аз съм спортна натура и предпочитам  удобните облекла. 60% от дрехите в гардероба ми, са подходящи за каране на скутер. По време на партита и семейни празници предпочитам  рокли и обувки на висок ток.

Имаш ли някакво хоби?

Хоби –не, но обичам да слушам музика. Гледам филми с екшън сценарии и високи скорости, като „Бързи и яростни”.

В колко игри участваш на ден?

Три, четири, максимум десет. Предварително избирам играта и преценявам дали наградата си заслужава.  Не участвам в случайни игри, защото не искам наградите да събират прах в някой шкаф.

Смяташ ли, че си родена с късмет?

Да, смятам, че съм родена с късмет. Благодарна съм на моята майка и моето семейство, защото имам тяхната подкрепа във всеки момент от моя живот.

Прилагаш ли някакви твой правила или специални трикове, когато участваш в дадена игра?

Тук говорим за тънкости, които не нарушават официалните правила на игрите.

Не, не прилагам никакви специални трикове, както в игрите,така и в живота. Играя честно и според правилата. Чувала съм, че има хора, които заблуждават организаторите и нарушават официалните правила на игрите, но се стремя да не мисля за това. Аз играя моята игра и печеля по честен начин.

Коя е най-голямата ти награда?

KYMCO DJ 50 S е най-голямата ми награда от финансова гледна точка.

 

Искрена, добронамерена и готова за нови приключения. Пожелаваме на Милена още вълнуващи пътешествия на две колела и късмет в игрите на късмета. 

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade