30.06.2015
КОЙТО ГО МОЖЕ, СИ ГО МОЖЕ!
Снимки:

KYMCO предложи на почитателите на марката два дни градски пътешествия на две колела по централните софийски улици, със седем модела от колекции 2015 и 2014 година.

Безопасното, контролирано каране в група без изпреварване и спазването на всички правила за движение привлякоха вниманието на шофьори и минувачи. Групата се движеше със скорост около 50 км/час и следваше предварителните инструкции на водачите.

В тестовото каране участваха моделите: Like 50, SUPER 8 50, New Sento 50i, Agility City 50, DJ 50S, Agility 16+ 200i и PEOPLE GТ 125i.

Участниците в тест драйва разменяха различните скутери по време на маршрута, за да пробват техническите характеристики на няколко модела.

„Моделите са чудесно проектирани, спрямо стила на каране. Нямат недостатъци и доставят огромно удоволствие.”, споделиха някои от участниците в тест драйва.

Облаците под прикритие и синоптичните прогнози за очакван кратък дъжд, не успяха да изплашат многобройните почитатели, дошли, за да тестват скутерите KYMCO. Срамежливото слънце напомняше, че лятото е в разгара си и времето е повече от подходящо за градски и извънградски пътешествия на две колела.

Дизайн, динамика, комфорт, стабилност и спирачки, основните характеристики на скутерите, които получиха високи оценки от участниците в тест драйва.

Наско от Б.Т.Р. не подмина събитието и се качи за първи път на скутер, и то на KYMCO.

"Пробвах два скутера. Много е важно да имаш мощност, но още по-важно е, да можеш да спираш, за да върви всичко много безопасно. Много ми хареса, много е приятно.”, сподели рок звездата пред камерата на колегите от Sportal.bg. Вижте цялото интервю тук: http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video_page=1&video=77683

Един от участниците в тест драйва създаде специален видео разказ, вдъхновен от положителните емоции и преживяването на две колела. Вижте видеото тук: https://www.youtube.com/watch?v=bkewbOR8qb0

Георги Годев бе споходен от късмета и спечели абонамент за сп. „BBC Top Gear” от томболата, която се разигра между всички участници в тест драйва. Георги тества моделите Super 8 и People GT 125i.

‪KYMCO създаде специален хаш таг  #‎testdrivekymco, с който феновете във Фейсбук отбелязваха всяка своя активност, свързана със събитието и участваха в няколко различни игри.

Който го може, си го може! Безопасността на пътя е отговорност на всички. Карайте с позволената скорост и мислете за другите.

Екип за милиони и неповторимо преживяване на две колела за участниците в тест драйва.

Благодарим на всички ентусиазирани фенове на KYMCO за споделените емоции и отговорността на пътя. Обичаме това, което правим и продължаваме заедно!

 

Медийни партньори на събитието: sportal.bg и сп. „BBC Top Gear”.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade