17.06.2015
ТЕСТ ДРАЙВ С ПРЕМИЕРИТЕ НА KYMCO ЗА 2015
Снимки:

Тайванската компания за скутери KYMCO организира тест драйв на 27 и 28 юни от 10 до 17 часа пред изложбен център „Сенакс”. Седем модела от колекции 2015 и 2014 година очакват почитателите на две колела, които ще имат възможността да прекарат по-дълго време със скутерите по време на тестовото каране по централните софийски улици. Организаторите са подготвили забележителен маршрут, който ще позволи на участниците да пробват техническите характеристики на скутерите при различни условия на пътя.

По време на маршрута, водачите ще могат да разменят помежду си различните модели, като това ще им предостави възможност да пробват няколко скутера в един тест драйв и да решат кой е най-подходящ за тях.

В тестовото каране ще участват моделите: Like 50, SUPER 8 50, New Sento 50i, Agility City 50, DJ 50S, Agility 16+ 200i и PEOPLE GТ 125i.

Участниците в тест драйва, е необходимо да притежават валидно свидетелство за правоуправлениесъс съответната категория и лична карта. Фирмата вносител ще осигури предпазна каска за участниците, които не разполагат с такава, защото безопасността е на първо място във всеки тест драйв.

„Тестовото каране е както за мъже, така и за жени. Искаме повече дами да се включат в тест драйва, по примера на другите европейски държави, където няма значение от какъв пол си, когато става въпрос за безпроблемно и лесно придвижване до работното място.”, споделиха от „Сенакс” ООД, официален вносител на KYMCO за България.

Най-успешната българска сноубордистка Александра Жекова се довери на PEOPLE GТ 125i преди повече от година. PEOPLE GТ 125i е един от най-предпочитаните модели на KYMCO от колекция 2014, който ще участва в тестовото каране.

KYMCO е за хората, които искат да се придвижват по-икономично, по-лесно и по-бързо в градска и извънградска среда. Клиентите, които притежават скутер KYMCO, споделят, че с лекота избягват задръстванията в градската джунгла и спестяват значително време, едно от основните предимства на двете колела.

Регистрацията в сайтана KYMCO е активна и всички, които желаят да се включат в тест драйва могат да попълнят формата за записване на http://www.kymco.bg/

Между всички участници в тест драйва ще бъде изтеглена томбола за абонамент за сп. „BBC Top Gear”.

Карайте внимателно, спазвайте правилата за движение, наслаждавайте се на маршрута и се забавлявайте неограничено.”, съветват организаторите.

 

Медийни партньори: sportal.bg и сп. „BBC Top Gear”.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade