12.06.2015
LAP.BG LIKE KYMCO
Снимки:

Лятното турне на KYMCO и LAP.bg стартира тази седмица на летищен комплекс „Долна Митрополия” с Източноевропейски шампионат по мотоциклетизъм на писта и Европейски шампионат Супермото 2015. Фоторепортерите на LAP.bg ще отразят двата шампионата, докато обикалят около трасето със скутер KYMCO LIKE 50.

Фотографската  агенция LAP.bg избра скутер от последната колекция на KYMCO, за да се придвижва на две колела до най-горещите спортни събития.LIKE 50 впечатлява с истински ретро дизайн и градски стил със закачлив поглед към миналото, предпочитан напоследък от младите момчета и момичета. LIKE 50 носиромантичен привкус на съвършено изваян модел от пейзаж в Прованс илиТоскана.

Посланието „LAP.bg LIKE KYMCO.bg” е родено от позитивната енергия на партньорството между двете марки.

 „LIKE 50 е идеалното превозно средство за градска среда, което ще ни осигури възможност да стигнем по-икономично, по-бързо и по-лесно до събитията, които отразяваме всеки ден.Този модел има голям багажник, подходящ за фотографската ни техника.”, сподели Любомир Асенов от LAP.bg.

Партньорството между KYMCO и LAP.bg е отворено за почитателите на марката, които искат да се снимат със скутера и репортерите на фотографската агенция.

Миналата година, Любомир Асенов от LAP.bg засне специалната фотосесия на марката с най-успешната българска сноубордистка-Александра Жекова, която е посланик на KYMCO в България.

Градските пътешествия на KYMCO и LAP.bg продължават с най-горещите събития това лято и още по-вълнуващи снимки от света на спорта.

LIKE 50 може да бъде забелязан в компанията на популярни български и чуждестранни спортисти, в различни точки в София. Ако го видите паркиран някъде, не пропускайте да ни изпратите Вашите папарашки снимки и ние ще ги споделим във Фейсбук страниците на Kymco Bulgaria и LAP.bg.

KYMCO организира тест драйв на 27 и 28 юни със седем модела на марката - Like 50SUPER 8 50, New Sento 50iAgility 16+ 200i,  AgilityCity 50, DJ 50S и PEOPLE GТ 125i.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade