04.06.2015
ЩАСТЛИВАТА ПОБЕДИТЕЛКА В ИГРАТА НА KYMCO И PRESTIGIO Е РОДЕНА С КЪСМЕТ
Снимки:

Милена Ангелова спечели голямата награда в партньорската игра на „Kymco” и „Prestigio”– градски скутер Kymco DJ 50 S. Името на победителката, бе изтеглено на 21 май в изложбен център „Сенакс”, в присъствието на почитатели на двете марки.

Милена решава да се включи в играта на „Kymco” и „Prestigio” като участва със снимка на нейните родители от почивка през миналото лято. И определено, радостните преживявания от ваканцията й носят късмет.

Милена е редовен участник в редица онлайн игри и постоянството й непрекъснато се отблагородява с различни подаръци. „Този скутер „Kymco” е най-голямата ми награда от всички игри, в които съм участвала до момента.”, сподели развълнуваната Милена, която пропътува разстоянието от Враца до София, за да види за пръв път на живо своята голяма награда.

Щастливата победителка получи специални поздрави и от Александра Жекова : „Честито! Със здраве да си го кара!”, пожела най-успешната българска сноубордистка, посланик на „Kymco” в България.

Добрите новини придружават Милена на всяка крачка тази година. И това се дължи на голяма доза късмет. През месец юни Милена ще „хваща тен”, заедно със своя съпруг по плажовете в Гърция. И може би за никой вече не е тайна, че това е почивка, спечелена  от поредната игра, в която Милена участва.

Милена очаква с нетърпение първото си градско пътешествие с Kymco DJ 50 S и се радва на възможността да се придвижва по-икономично, по-лесно и по-бързо на две колела.

„Бялата лястовица”, така нарича Милена своя скутер Kymco DJ 50 S в социалните мрежи. В митологията бялата лястовица е символ на позитивна енергия, среща се веднъж на 100 години и хората вярват в нейната силна енергия. И може би съвсем непринудено, Милена превъплъти полета на нейната бяла лястовица,  когато видя скутера.

 

Какво е късмета и на какво се дължи?

 

Милена обеща да ни сподели нейната вълнуваща история за игрите, наградите и положителните емоции, които те й носят. Очаквайте скоро един личен разговор с Милена от първо лице.

 

Още веднъж честито на щастливата победителка! 

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade