09.04.2015
СПЕЧЕЛИ СКУТЕР KYMCO ЗА НОВИ ПРИКЛЮЧЕНИЯ НА ПЪТЯ
Снимки:

Готови ли сте за екстремни приключения на скорост?

 

Партньорската онлайн игра на Kymco и Prestigio стартира със зашеметяващ интерес от феновете на двете марки.

Включете се и Вие! Как да участвате?

Правилата са повече от лесни и забавни. Единственото, което трябва да направите, е да влезете във фейсбук приложението https://www.facebook.com/KymcoBulgaria/app_1428469167464595, да попълните своите данни и да качите Ваша снимка от пътешествие в страната или в чужбина.

И един малък жокер от нас. Препоръчваме Ви да изберете най-атрактивната снимка, защото това ще Ви помогне да съберете  повече точки в играта.  Ако по време на конкурса  успеете да съберетепет точки, то Вие ще участвате в играта за една от трите гривни Prestigio Smart. 15 точки Ви гарантират участие в томболата за голямата награда: скутер KymcoDJ 50 S.

Играта продължава един  месец, време, в което може да пътешествате, да се снимате и да участвате в конкурса на Kymco и Prestigio.Пътувайтеи играйте на воля! А ние с нетърпение очакваме  Вашите снимки.

Ако Ви е нужно вдъхновение за пътешествия, вижте къде се разходихме с най-успешната българска сноубордистка Александра Жекова.

А Вие решихте ли, кое е първото място, на което искате да отидете, ако спечелите скутер KymcoDJ 50 S?

Kymcoи PrestigioВи обещават вълнуващи преживяванияи нови приключения на пътя, ако се включите в играта.

Kymco е за Вас,смелите откриватели на пътя, които приемате всяко следващо пътуване като нова възможност да промените света около себе си.

Kymco ще Ви позволи да избягате от задръстванията на трафика в градската джунгла и да се придвижите по-икономично, лесно и бързо.

 

Желаем Ви късмет в играта и стискаме палци на всеки от Вас.

 

Повече информация и условията на играта можете да намерите тук:http://on.fb.me/1GKClJA

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade