13.02.2015
МОТО НОВИНИ НА ДВЕ КОЛЕЛА ОТ KYMCO: СКУТЕР С ПОДАРЪК КАСКА MOMO DESIGN
Снимки:

Вълна от подаръци „залива” Първи мото салон София 2015 г. Какво по-хубаво от това да се сдобиете едновременно със скутер KYMCO и подарък каска Momo Design от новата колекция на италианската марка, точно преди началото на мото сезона.

KYMCO ще изненада истинските почитатели на марката, които закупят скутер по време на Първи мото салон София 2015 г. като им подари една от неповторимите каски на италианската фирма Momo Design.

Ако видите отблизо премиерните скутери на KYMCO, със сигурност ще поискате един от тях в комплект с каска, която ще осигури Вашата безопасност, докато преследвате поредното предизвикателство на пътя.

Momo Design се отличават с уникалени изискан дизайн, който следва последните модни тенденции и иновативни технологии при производството на каски. Momo Design притежават характерна форма и стил, които ще променят възприятието ви на две колела и ще добавят още по-голяма доза емоция във връзката с Вашия скутер  KYMCO.

Премиерните модели Like 50 4T, SUPER 8 50 2T, New Sento 50i, Agility 16+ 125иAgility 16+ 200i, се отличават с впечатляващо превъзходство в дизайна и още по-добри технически характеристики.

Марката KYMCO е създадена за млади, динамичнии активни мъже и жени смодерно мислене и спортен дух. Хора, които искат да избягат от задръстванията на трафика и да се придвижват по-икономично, лесно и бързо вградскаи извънградска среда. Хора, които обичат живота в града и вълнуващите преживявания на пътя. Хора, които ценят свободното придвижване, без да се съобразяват с разписанието на градския транспорт – автобусни линии и метро. KYMCO е за смелите откриватели на пътя, които приемат всяко следващо пътуване като нова възможност да променят света около себе.

 

Скутер KYMCO с подарък каска Momo Design. Предложението не е за изпускане.

А защо не и с автограф от най-успешната българска сноубордистка  - Александра Жекова, която е посланик на KYMCO в България с PEOPLEGТ 125i.

 

Официален представител за България на KYMCO, е фирма „Сенакс” ООД. Българските клиенти имат възможност да избират между скутери с различна кубатура, разделени в две категории – до 50 сс и от 50 до 700 сс, които ще бъдат представени на щанд 4.7а.

 

Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO. Гаранционнотои извънгаранционно обслужванена марката е обезпечено в SenaxAuto & Moto Service

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade