04.11.2014
KYMCO ПРАЗНУВА 50 ГОДИНИ ПО ВРЕМЕ НА EICMA 2014 В МИЛАНО
Снимки:

KYMCO привлече хиляди посетители на международното мотоциклетно изложение EICMA 2014. Творческата концепция на шоу спектакъла, с който компанията отпразнува своя 50 годишен юбилей напомняше преживяванията от най-пищните ревюта по време на Седмицата на модата в Милано.

KYMCO триумфира на подиума с DOWNTOWN 350i и предизвика нестихваща вълна от преливащи емоции в многобройната публика и успя да привлече със завидна лекота вниманието на световните медии, които отразяваха мотоциклетното изложение.

През последните петдесетилетия, повече от 10 милиона клиенти са приели KYMCO като доверен спътник в живота. KYMCO е марка от световна величина, която реализира успешни продажби на скутери, мотоциклети, електрически велосипеди и АТВ-та в 100 страни на всички континенти.

KYMCO отбеляза своя 50-годишен юбилей и с назначаването на г-н Алън Ko като Президент на “KYMCO Group”. Г-н Ko е лидер от ново поколение, с разнообразен опит и експертни знания от световна класа, които ще му позволят да развие еднакво добре производствените иновации в компанията и ценностите на бранда. Неговата страст към съвършенството със сигурност ще доведе KYMCO до нови нива на успех и ще завладее сърцата на потребителите по цял свят.

„Разбираме, че всеки клиент има различни изисквания при покупка на скутер. Поради това отделяме значително време, за да наблюдаваме неуморнои смирено вашите индивидуални очаквания. Уверяваме Ви, че оттук нататък ще използваме всяка възможност, която ще Ви накара да се почувствате още по-добре. Ние ще продължим нашата дългогодишна мисия в създаването на превозни средства, които да спечелят сърцата на потребителите по цял свят.”, сподели г-н Алън Ko по време на пресконференцията, организирана от KYMCO в рамките на международното  изложение EICMA2014.

„Win My Heart” (Спечели моето сърце), е посланието, коетопрез следващите години ще съпътства KYMCO при създаването на иновативни превозни средства с мисъл за човека и околната среда.

По време на 72-рото мотоциклетно изложение EICMA 2014, KYMCO представи новите модели на марката за 2015 година- AGILITY MAXI 300i ABS, DOWNTOWN 350i и UXV 450i, които се отличават с впечатляващо превъзходство в дизайна и още по-добри технически характеристики.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade