15.07.2014
АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА В УНИКАЛНА ФОТОСЕСИЯ ЗА СКУТЕРИ „KYMCO”
Снимки:

KYMCO, петият в света  и първи в Тайван голям производител на скутери, мотоциклети и АТВ-та се довери на най-успешната българска сноубордистка -Александра Жекова, която участва в специална фотосесия на марката със своя нов скутер KYMCO PEOPLEGТ 125i.

Кадрите от фотосесията бяха заснети по централните софийски улици и на няколко извънградски локации в близост до столицата от фотографа Любомир Асенов от LAP.

Фотосесията е част от медийната кампания на KYMCO, която стартира в началото на месец юли и има за цел да покаже, че скутерът е бързо, икономично, удобно и сигурно средство за придвижване в градска и извънградска среда.

„Поставяме безопасността на водачите на първо място и затова поканихме Александра за тази кампания, защото тя е еднакво отговорна към всичко, което прави и дава сто процента от цялата си енергия и талант, за което сме изключително признателни. Радваме се, че все повече млади хора като нея предпочитат да се  придвижват в градската джунгла на две колела.”, споделиха от фирмата вносител.

Най-успешната българска сноубордистка не крие своите предпочитания към моторните спортове и екстремните преживявания, но се придържа към ограниченията и правилата за движение по пътищата.

„При инцидент на пътя каската може да спаси живот. Не разбирам хората, които подценяват това. Аз винаги карам с включен фар и нося каска.”, споделя Александра в свое интервю.

Кампанията се радва на голям интерес, заради искреността на посланията, които пресъздават по непринуден начин чувствата и усещанията, които изпитва един млад човек при придвижване със скутер.

„Човек, който пести и цени своето време, управлява живота си”,споделя Александра Жекова.

Фирма „Сенакс”, официален вносител на KYMCO за страната предоставя възможност за тест драйв на всички хора, които имат желание да изпитат емоцията при каране на скутер и да пробват възможностите на новите модели на марката.

Българските клиенти могат да избират между  различни скутери, разделени в две категории – до 50 сс  - DJ 50 Sи Agility City 50и от 50 до 700 сс -K–XCT 300i,Xciting 400i и People GT 125i.

Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO. Гаранционното и извънгаранционно обслужванена марката е обезпечено в Senax Auto & Moto Service.

KYMCO работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия BMW и Honda. 

Медиите за фотосесията: 

http://www.sportal.bg/news.php?news=498509

http://www.auto-press.net/kymco

http://news.data.bg/kymco

 

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade