05.06.2014
АЛЕКСАНДРА ЖЕКОВА С НОВ СКУТЕР „KYMCO”
Снимки:

Тайванската компания за скутери „Kymco” представи

новите модели на марката в България

Най-успешната българска сноубордистка - Александра Жекова вече може да бъде забелязана по софийските улици със скутер KYMCOPEOPLEGТ 125i, който получи като подарък по време на представянето на марката в България.

Официалните гости  на събитието имаха възможността да разгледат различните модели скутери, разделени в две категории – до 50 сс  - DJ 50 Sи Agility City 50и от 50 до 700 сс -K–XCT 300i,Xciting 400iи People GT 125i.

KYMCO (Kwang Yang Motor Co), петият в света  и първи в Тайван голям производител на скутери, мотоциклети и АТВ-та, работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия BMW и Honda.

Снощи получих страхотен подарък. Елегантно, икономично и удобно градско превозно средство - Kymco скутер People125i. Благодаря Ви приятели от Senax!”,сподели тази сутрин Александра Жекова в своята официална страница във Фейсбук.

Александра Жекова има изразени предпочитания към моторните спортове и не крие пристрастията си към екстремните преживявания, придружени с всички мерки за безопасност.

„Решихме да подарим на Александра скутер, защото искрено се възхищаваме на страстта и енергията, които влага във всичко, което прави. Тя е истински шампион. И смятаме, че младите хора имат нужда точно от такъв пример за подражание като нея, човек, който вярва в себе си и иска да постигне повече от предела на възможнотоБезопасността  е на първо място за един водач и затова заедно с Александра избрахме най-подходящата каска за нея, модел на Arai.”,сподели Николай Стоянов, управител на фирма „Сенакс”, официален вносител на марката за България.

При производството на KYMCO, се използват най-модерните CAD /CAE инструменти за дизайн и инженеринг на продуктите, които гарантират безопасност на пътя, надеждност на двигателя и ходовата част. Компанията е официално акредитирана за качество в производството по стандарт ISO-9001 от 2004 година и има редица признания, сред които ITA Awards, награда за изключително технологично развитие в промишлеността от Министерството на икономиката на Тайван.

Фирмата вносител осигурява възможност за директна покупка, както и различни лизингови схеми за поръчка на всички модели скутери, мотоциклети и АТВ-та на KYMCO. Гаранционното и извънгаранционно обслужване на марката е обезпечено в SenaxAuto & Moto Service.

 

Медиите за събитието:

24 часа  - Александра Жекова с нов скутер KYMCO

men.bg - Александра Жекова със специален подарък от KYMCO

actualno.com - Сани Жекова смени сноуборда със скутер за лятото

sportal.com - Сани Жекова пред Sportal.bg за скутерите, силните усещания и "Dancing Stars" (видео + галерия)

sportal.com - "KYMCO" подари скутер на Александра Жекова (видео + галерия)

 

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade