ЗА НАС

KYMCO Ltd (Kwang Yang Motor Co) е тайванска компания, производител на двуколесни превозни средства - скутери, мотоциклети и АТВ-та. Лидер по качество, икономия на гориво и гъвкавост,  KYMCO е петият в света  и първи в Тайван голям производител на скутери и мотоциклети. Посланието на марката „Better than Best” (По-добри от най-добрите) показва фирмената философия на компанията в полза на сигурността, удобството и забавлението на клиентите.

В продължение на 30 години от основаването си през 1963 г., KYMCO произвежда двигатели и цялостни скутери по лиценз за Honda.  През 1992 година компанията създава своя собствена марка.

Днес KYMCO произвежда моторни скутери, мотоциклети и АТВ-та в пет завода в Азия, със седалище в Каошиунг , Тайван и обем на производство повече от 570 000 броя годишно за 88 страни по света.

KYMCO е официално акредитирана за качество в производството по стандарт ISO- 9001 от 2004 година. Компанията се ангажира с максимална удовлетвореност на клиента и постоянни иновации. При производството се използват най-модерните CAD / CAE инструменти за дизайн и инженеринг на продуктите, които гарантират надеждност на двигателя и ходовата част.

KYMCO работи в партньорство с гигантите в автомобилната индустрия Хонда и BMW. В момента компанията произвежда двигателя за новия BMW G 450X Ендуро. В края на 2013 г., Kawasaki обяви, че новият им J300 скутер е произведен в тясно партньорство с KYMCO и се базира на модификацията на Kymco Downtown 300i.

Мисията на KYMCO е посветена на изграждането на добра репутация на марката, постигане на висок пазарен дял чрез въвеждането на нови продукти, стратегически партньорства в индустрията  и върхови постижения в подкрепа на дилърската мрежа.

KYMCO – „По-добри от най-добрите” в безопасността, комфорта, динамиката и забавлението.

COPYRIGHT@SENAX LTD 2014
Created by WebTrade